تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
سیمرغ اس ام اس

سیمرغ اس ام اس

www.simorghsms.com

چگونه با گوگل ترندز به کسب و کار خود رونق دهیم؟

 پایان هر سال میلادی گوگل کتابچه ای منتشر می کند که در آن رفتارها و علایق مردم کشورهای مختلف براساس کلماتی که در گوگل جست و جو کرده اند، مشخص می شود. این اطلاعات می تواند برای کارآفرینان و صاحبان مشاغل مختلف بسیار مفید باشد. شما نیز می توانید از طریق آدرس اینترنتیGoogle.com/trends/explore به رفتارها و علایق مردم کشورهای مختلف در جستجوهایشان دسترسی داشته باشید و بازار هدف خود را تجزیه و تحلیل کنید.

 Google Trends یکی از ابزارهای مفید شرکت گوگل است که از طریق آن می توان نیازها و رفتارهای مخاطبان خدماتی را که ارائه می دهیم، تحلیل کنیم. هدف اولیه گوگل از ارائه این محصول، نمایش روند بازار برای فروش محصولات مختلف و ارائه اطلاعات آماری در زمینه مسائل پزشکی و اجتماعی بود. اما با گذشت زمان ابزارهای Google Insights و Google Trends با هم ادغام شدند و در حال حاضر استفاده از این ابزار کاربردهای وسیع تری پیدا کرده است.

امکاناتی که گوگل ترندز فراهم می کند عبارتند از:

مقایسه میزان جست و جوی کلمات کلیدی مختلف در بازه زمانی مشخص.

نمایش نقشه جغرافیایی و مشخص کردن مکان جست و جوکنندگان براساس کشور، استان وشهر.

پیشنهاد کلمات کلیدی مشابه که کاربران آن ها را جست و جو می کنند.

پیش بینی میزان جست و جوی کلمات کلیدی در آینده براساس اطلاعات سال های قبل.

نمایش کلمات کلیدی که بیشترین رشد را در ماه های اخیر داشته اند.

علایق و افکار مردم در شهرها و کشورهای مختلف براساس کلمات کلیدی که در بازه های زمانی مختلف جست و جو می کنند.

در ادامه چند مثال در زمینه کاربردهای گوگل ترندز ارائه می شود تا بیشتر با این ابزار آشنا شوید:

مثال 1: شما می خواهید داروی جدیدی در زمینه جلوگیری از ریزش مو تولید کنید، می خواهید در مورد میزان فروش این دارو در کشور تحقیق کنید. برای چنین کاری کلمات کلیدی ریزش مو، کاشت مو و جلوگیری از ریزش مو را مورد بررسی قرار می دهیم.

اطلاعات به دست آمده عبارتند از:

کلمه کلیدی "ریزش مو" جست و جوی بالایی دارد و روند جست و جوی آن رو به رشد است. همچنین "کاشت مو" نیز رشد قابل توجهی داشته است.

بیشترین جست و جوی عبارت "کاشت مو" به ترتیب در شهرهای کرمانشاه، تهران، همدان، اهواز، شیراز، کرج و تبریز وجود دارد و بیشترین جست و جوی عبارت "ریزش مو" در همدان، شهرکرد، ارومیه، تبریز و اردبیل است.

علاوه بر کلمات فوق، کاربران کلماتی مانند: "دکتر کاشت مو"، "روش کاشت مو"، "کلینیک کاشت مو"، "کاشت مو طبیعی"، "مرکز کاشت مو"، "درمان ریزش مو"، "جلوگیری ریزش مو"، "علت ریزش مو"، "شامپو ریزش مو"، "تقویت مو" و... جست و جو می کنند.

بیشترین جست و جوی عبارات مرتبط با ریزش مو در فصل پاییز صورت می گیرد. (تحقیق در مورد علت این موضوع می تواند جالب باشد(.

مثال 2: فرض کنیم که شما تمایل دارید که یک برند جدید در زمینه دوربین مداربسته تولید یا به کشور وارد کنید و قبل از انجام چنین کاری می خواهید بدانید که چند مشتری بالقوه برای این کار وجود دارد و در چه زمانی از سال بیشترین فروش را خواهید داشت. همچنین ممکن است بخواهید در مورد این که در کدام استان می توانید فروش بهتری داشته باشید تحقیق کنید. برای انجام چنین کاری می توانید با وارد کردن کلمات کلیدی دوربین مداربسته و نصب دوربین مدار بسته در ابزار Google Trends روند جست و جوی عبارات فوق را بررسی کنید و اطلاعات جالبی به دست آورید. پس از بررسی این عبارات در گوگل نتایج زیر حاصل میشود:

نیاز جامعه به دوربین مداربسته از سال ۲۰۰۹ تا کنون رشد بسیار زیادی داشته است و کماکان روند رشد آن ادامه دارد.

برخلاف تصور اولیه، بیشترین تقاضا برای خرید و نصب دوربین مداربسته در استانهای آذربایجان غربی، مازندران، خراسان رضوی، اصفهان و قم وجود دارد و تهران در رتبه هفتم قرار دارد.

میزان جست و جوی عبارت دوربین "مدار بسته" از دوربین "مداربسته" بیشتر است، یعنی اکثر افراد بین کلمات مدار و بسته فاصله می گذارند. افرادی که بین کلمات مدار و بسته فاصله می گذارند در استان های مرکزی، اردبیل، مازندران، همدان، زنجان، خراسان رضوی و قزوین قرار دارند و تهرانی ها این عبارت را کم تر جست و جو می کنند.

کلمه کلیدی "نصب دوربین مداربسته" تنها در تهران جست و جو می شود.

جست و جوی عبارت "آموزش دوربین مداربسته" در ماه های اخیر رشد قابل توجهی داشته است و افراد زیادی به دنبال یادگیری نصب دوربین مداربسته هستند.

با توجه به اطلاعات فوق می توانید برنامه ریزی مناسبی برای نحوه تبلیغات و معرفی کالای خود داشته باشید و بهتر با طرز فکر و نیازهای جامعه آشنا شوید.

 

همچنین می توان با استفاده از گوگل ترندز در مورد مسائل اجتماعی و پزشکی تحقیق کرد. به عنوان مثال بررسی میزان رشد سرطان در سال های اخیر در ایران و مقایسه آن را با کشورهای دیگر و یا بررسی روشهای تبلیغاتی در کشورهای مختلف. برای مشاهده آمار دقیق تعداد جست و جوی کلمات کلیدی می توان از ابزار keyword planner استفاده کرد که در مقالات بعدی در مورد آن بحث خواهد شد.

 

سیمرغ اس ام اس ارائه دهنده خدمات مبتنی بر پیام کوتاه و پیام های تبلیغاتی در سراسر کشور با پایین ترین تعرفه وحرفه ای ترین پنل های کاربری ونمایندگی آماده خدمت رسانی می باشد. سامانه پیام کوتاه سیمرغ دارای بانک شماره قدرتمند از کل کشور به تفکیک استان،شهر، کدپستی، جنسیت، رده سنی، همرا اول، ایرانسل، بانک مشاغل و... می باشد.

"با تبلیغات پیامکی بهتر دیده شوید"

باما تماس بگیرید

01732229441

www.simorghsms.com

 


google trends

موضوع :
برچسب ها : چگونه با گوگل ترندز به کسب و کار خود رونق دهیم, گوگل, ترندز, گوگل ترندز, خدمات مبتنی بر پیام کوتاه,سیمرغ اس ام اس, پیام های تبلیغاتی, پایین ترین تعرفه,حرفه ای ترین پنل, پنل های کاربری, نمایندگی,سامانه پیام کوتاه, بانک شماره, کدپستی, رده سنی, جنسیت, همرا اول, ایرانسل, بانک مشاغل, اس ام اس, پیام کوتاه, سامانه, پنل, تبلیغات پیامکی, تبلیغات,کلمات کلیدی, پیش بینی میزان جست و جو, google trends, keyword planner,simorghsms,,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 21 / 3 / 1394ساعت 13:43 توسط گروه سیمرغ | تعداد بازديد : 522 | |

چگونه با گوگل پلاس بازاریابی اینترنتی کنیم؟

 

simorgh

 

چیزی که در گوگل+ متفاوت بوده و باعث می شود عملکرد بهتری نسبت به بازدیدهای مستقیم از سایر شبکه های اجتماعی داشته باشد، این است که گوگل فرصت تعامل با بازدیدکنندگان را از طریق تعداد زیادی نقطه تماس ایجاد می کند که شامل یوتیوب و نتایج جستجوی مستقیم می شود. این بدین معناست که بازدیدکنندگان در حال تعامل از گوگل+ چندین کانال احتمالی دیگر نیز برای ارتباط گیری با شما دارند.

هرچه کاربران بیشتر به مقالات گوگل پلاس توجه کنند، احتمال تعامل آنها افزایش پیدا می کند. چالش در این مرحله، تمایز یافتن در دریای بی شمار مقالات است. اول از همه، مقالات گوگل+ ، بر خلاف تمامی سایر پلتفورم های اجتماعی، مانند یک مینی بلاگ عمل کرده و هر پستی به یک هدلاین (سرخط) نیاز دارد. نه تنها اضافه کردن هدر به تمایز مقاله کمک می کند، بلکه گوگل از اولین کلمات مقالات به دو روش استفاده می کند:

گوگل+ رسانه متنی و تصویری است، پس از هر دو آنها استفاده کنید. برای مقالات خود توضیح کامل بدهید، از نوشتن مقالات طولانی نترسید.

برای افزایش قابلیت اشتراک گذاشته شدن، بهتر است عکس ها را خودتان آپلود کنیدوقتی شما عکس های خود را آپلود می کنید، لینک عکسها به مدل کل صفحه ای تشکیل می شود.

 اگر در اشتراک گذاری هدفمند زیاده روی کنید، مقالات شما به اسپم تبدیل می شوند. مواظب باشید چه چیزی را به اشتراک می گذارید. تنها در بهترین های مقالات و مهم ترین آنها را از این روش منتشر کنید.

 تنظیمات پایه گوگل طوری است که #تگ را خودکار به هر مقاله ای که متن کافی داشته باشد، اضافه می کند. بهترین کار، اضافه کردن #تگ های مرتبط خودتان در پایان یا میانه هر مقاله است.

 گوگل پلاس شما را بهتر از همه به بازدید کننده ها معرفی میکند زیرا جدا از این که شما را در باکسی قرار میدهد که بقیه نیستند و حتی صفحه ی شخصی شما را در بالای نتایج قرار میدهد.گوگل یک قدم فراتر میرود و تصاویر اشخاص و صفحات را هم به نمایش میگذارد فیسبوک شاید یک میلیارد عضو داشته باشد اما گوگل روزانه یک میلیارد بازدید دارد.همه ی افرادی که وارد اینترنت میشوند حتما یک بار حداقل گوگل را چک میکنند اینها همه دلایلی است که شما باید وقت بیشتری در مورد گوگل پلاس صرف کنید همچنین که اگر شما همین حالا شروغ کنید بهGoogle Plus Marketing چون هنوز موج رقابت زیاد نشده شما یک قدم از بقیه جلوتر خواهید بود.

 


سیمرغ اس ام اس ارائه دهنده خدمات مبتنی بر پیام کوتاه و پیام های تبلیغاتی در سراسر کشور با پایین ترین تعرفه وحرفه ای ترین پنل های کاربری و نمایندگی آماده خدمت رسانی می باشد. سامانه پیام کوتاه سیمرغ  دارای بانک شماره قدرتمند از کل کشور به تفکیک استان،شهر، کدپستی، جنسیت، رده سنی، همرا اول، ایرانسل، بانک مشاغل و... می باشد.

"با تبلیغات پیامکی بهتر دیده شوید"

باما تماس بگیرید

017-32229441

www.simorghsms.com

 

عناوین مرتبط:

چگونه با فیسبوک بازاریابی اینترنتی کنیم؟، چگونه با آپارات بازاریابی اینترنتی کنیم؟، چگونه با اینستاگرام بازاریابی اینترنتی کنیم؟، استفاده از شبکات اجتماعی در بازاریابی اینترنتی، چگونه بازدید سایت خود را افزایش بدهیم؟، نحوه استفاده از تلگرام و وایبر در سامانه سیمرغ.

موضوع :
برچسب ها : چگونه با گوگل پلاس بازاریابی اینترنتی کنیم؟,گوگل پلاس,بازاریابی اینترنتی,گوگل+,بازدید کننده,تگ,شبکه های اجتماعی,سیمرغ اس ام اس,سامانه پیامکی,پیامک تبلیغاتی,اخذ نمایندگی,اخذ نمایندگی سامانه پیامکی,پنل پیامک,پنل پیام کوتاه,بانک مشاغل,پایین ترین تعرفه,ارسال جنسیت,کدپستی,رده سنی,پیام کوتاه,پنل کاربری,پنل نمایندگی سیمرغ,سامانه پیامکی سیمرغ,simorghsms,Google Plus Marketing,,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 5 / 5 / 1394ساعت 14:22 توسط گروه سیمرغ | تعداد بازديد : 307 | |

نحوه ثبت نام در گوگل وبمستر (یا گوگل سرچ کنسول)

 

این ابزار گوگل در نشانی اینترنتی زیر ارائه گردیده است:

https://www.google.com/webmasters/tools/

برای شروع عضویت باید اشتراک گوگل داشته باشید. اگر اشتراک گوگل ندارید در گوگل ثبت نام کنید. پس از ورود در کادر نمایش داده شده باید آدرس سایت را وارد نمایید و سپس روی “add a property” کلیک نمایید.

اگر اولین سایتی است که ثبت می کنید ثبت سایت به این شکل است:

 لینک تصویر

 

سپس در صفحه جدید، توضیحات تایید یا همان "verify" سایت شما ظاهر می شود.

بهترین راه برای افرادی که از هاست شخصی استفاده می کنند آپلود فایل تعیین هویت در روت "root" است. و برای افرادی که دسترسی به این مورد ندارند اضافه کردن کد به قالب سایت توصیه می شود. به عکس زیر توجه کنید:

 لینک تصویر

 

مراحل تایید:

1- دانلود فایل Html- 

2- آپلود فایل در آدرس مورد نظر

3- اطمینان از صحت وجود فایل آپلود شده توسط شما با باز کردن آن

4- کلیک بر روی دکمه تایید یا همان "verify"

 

برای تایید سایت از روش های دیگر به برگه "Alternate methods" بروید.

اکنون شما می توانید سایت یا وبلاگ خود را در گوگل وبمستر آنالیز کنید و امکانات بی نظیری را جهت بهینه سازی سایت خود و به ویژه نقاط قدرت و همچنین کاستی ها را بررسی نمایید.

پس از وارد شدن به حساب خود موارد زیر را مشاهده خواهید کرد:

بخش Dashboard

در این صفحه که صفحه آغازین سایتی که ثبت کرده اید است، اطلاعات مختصری از آخرین وضعیت سایت نمایش داده می شود. اینها شامل اطلاعاتی در مورد وضعیتsitemap ها، وضعیت بازبینی سایت توسط موتور گوگل و وضعیت کلمات کلیدی جستجو شده برای ورود به سایتتان است.

در منوی سمت چپ لیستی منویی می بینید که از طریق آن را سایر قسمت های این سرویس می توانید دست پیدا کنید.

مدیریت      Sitemap

Sitemap  یا به فارسی نقشه سایت، به صورت تعدادی استاندارد عرضه شده که اکثر آنها را گوگل در این سرویس پشتیبانی می کند. همچنین گوگل این امکان را میدهد که نقشه سایت رو به صورت Feed یا “خوراک” ثبت کنید.

با ثبت نقشه سایت گوگل می تواند خیلی راحت تر و سریع تر به مرور سایت شما بپردازد و آدرسهایی که ممکن است لینکی به آنها داده نشده باشد را پیدا کند. همچنین تغییرات صفحه خیلی سریعتر شناسایی خواهند شد. استفاده از این سرویس خیلی موثر است و حتما حداقل یک نقشه سایت به ثبت برسانید.

پس از ثبت نقشه سایت می توانید آخرین وضعیت آن را بررسی و تعداد لینکهای اضافه شده به موتور جستجوی گوگل را مشاهده کنید.

مدیریت دسترسی به قسمتهای سایت  (Crawler access)

قبل از پیدایش سرویس هایی مانند Webmaster Tools صاحبان سایت برای جلوگیری از دسترسی و اندیس شدن برخی صفحات مجبور به استفاده از فایلی به نامrobots.txt بودند. این فایل فرمت خاصی دارد که این امکان را می دهد که به صفحات خاص دسترسی داد و یا دسترسی را ممنوع اعلام کرد.

تمام موتور جستجو های کنونی از این فایل پشتیبانی می کنند ولی گوگل در این سرویس و در این بخش این اجازه را می دهد که کنترل بیشتری بر روی دسترسی ها داشته باشید. امکان حدف آدرسها یکی از این موارد است.

همچنین در این بخش می توان به تولید فایل robots.txt پرداخت و آن را در موتور های جستجوی مختلف گوگل مورد آزمایش قرار داد.

مدیریت  SiteLinks

در صورتی که خوش شانس باشید و سایت شما دارای بازدید زیاد و همچنین PageRank بالایی باشد در این صورت ممکن است که گوگل لینک سایت شما را به صورت دیگری نشان بدهد. مانند زیر:

 لینک تصویر

 

Sitelinks

در این قسمت می توانید لینکهایی که در Sitelinks داده شده را ویرایش کنید.

تنظیمات کلی سایت (Settings)

این تنظیمات در داخل بخش Site configuration با نام Settings قرار دارند. کارهای می توانید انجام بدهید به شرح زیر است.

 لینک تصویر

 

Site Settings

اولین مورد انتخاب کشور هدف است. با این انتخاب سایت شما فقط در جستجو هایی که از آن کشور انجام می شود قرار خواهد گرفت. متاسفانه ایران در این لیست قرار ندارد.

همچنین می توانید به گوگل بگویید که آدرس سایت شما را با www نمایش بدهد یا نه و یا اینکه با توجه به لینک ها این کار را انجام دهد. این گزینه با نام Preferred domain مشخص شده است.

و سرانجام تنظیم تعداد دفعات مراجعه موتور کاوشگر گوگل به سایت در قسمت Crawl rate قابل تنظیم است. ممکن است که به علت بزرگ بودن سایت و مشکلات سرور نتوان پاسخ گوی درخواستهای اضافی بود که در این صورت این مقدار باید کم شود. در صورتی هم که از عدم شناسایی به موقع تغییرات سایت ناراضی هستید مقدار آن را افزایش دهید.

توجه کنید که این گزینه بر ترافیک سایت و همچنین به روز بودن لینکها تاثیر زیادی دارد و در تغییر این مقادیر دقت کند.

بهترین کلمات کلیدی  Top search queries-

در این قسمت کلمات کلیدی که در موتور جستجو بیشترین مراجعه را به سایت شما کرده است نمایش داده می شود. همچنین موقعیت شما در نتایج جستجو با استفاده از کلمات کلیدی که در سایت استفاده کرده اید نمایش داده می شود.

این لیست خیلی مهم است و با استفاده از آن می توان فهمید که کاربران به چه چیزهایی علاقه دارند. همچنین چه کلمات کلیدی شانس بیشتری برای کلیک دارند. با استفاده از این کلمات می توانید سایت خود را بهینه تر کنید.

 لینک تصویر

برای ادامه اینجا را کلیک کنید

موضوع :
برچسب ها : نحوه ثبت نام در گوگل وبمستر (یا گوگل سرچ کنسول, نحوه ثبت نام در گوگل وبمستر,نحوه ثبت نام در گوگل سرچ کنسول,گوگل وبمستر,وبمستر,Sitemap,google,webmasters,ترافیک سایت,Mobile-Xhtml,Mobile-Chtml,Web,Crawl stats,سیمرغ اس ام اس,پیام کوتاه,پیام صوتی,پیام های تبلیغاتی,پایین ترین تعرفه,بانک شماره,بانک مشاغل,simorghsms,,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 24 / 5 / 1394ساعت 15:49 توسط گروه سیمرغ | تعداد بازديد : 236 | |

تصورات غلط بازاریابی محتوایی

 

بهترین روشی که رهبران کسب‌و‌کار برای افزایش شهرت برند و افزایش فروش و اعتبار کاری خود باید انجام دهند انجام بازاریابی محتوایی است.

بازاریابی محتوایی در زبان بسیار ساده است اما پیش آمده که برخلاف صرف وقت و هزینه بسیار هیچ تغییر در میزان توجه به پیام مشاهده نشده است. 3 مورد از تصوراتی که باعث عدم موفقیت می شود در زیر آمده که به بررسی آنها می پردازیم:

۱. محتوای‌تان جذابیت همه‌گیری ندارد، پس بدرد نمی خورد

برای اغلب ما افزایش پایگاه مخاطبانِ هدفمندِ به مرابتب ارزش بیشتری دارد تا اینکه محتوایی همه‌گیر یا به اصطلاح ویروسی تهیه کنیم. حتی اگر تعداد مخاطبان‌تان در شروع کار پایین است‌، از Google Analytics استفاده کنید تا ببینید چه کسانی به سایت‌تان سر می‌زنند و به این ترتیب نکاتی مهم دستگیرتان شود: مثلا اگر سایت شما در حوزه‌ی دندان‌پزشکی است و ۸۰ درصد بازدیدکنندگان‌ سایت‌تان در حدود ۸۰ کیلومتری دفتر کارتان هستند، این امر خیلی بهتر از این است که ترافیکی ۱۰ برابر بیشتر اما از سراسر دنیا داشته باشید.

۲. محتوای سایت‌تان را هیچ‌گاه در سایت‌های دیگر بازنشر نکنید

اگر هنوز سایتتان مخاطبان خود را جذب نکرده است مخاطبان وسیع‌تری برای سایت خود دست‌و‌پا کنید. توسعه‌ی یک سایت بزرگ زمان‌بر است و اگر این امر اولویت اصلی‌تان نیست، می‌توانید با انتشار دوباره‌ی پست‌های خود در پایگاه‌های بزرگ‌تر، مخاطبان‌تان را گسترش دهید.

این کار را با LinkedIn شروع کنید. فضاهای شبکه‌ اجتماعیِ مرتبط با کسب‌و‌کارها مکان ایده‌آلی برای به اشتراک‌گذاری محتوای‌تان و کسب اطلاع از میزان گسترش مخاطبان وسیع بازارتان است.

از دیگر پایگاه‌های بزرگی که امکان انتشار محتوای‌تان را از مسیرهای دیگر میسر می‌کنند‌، می‌توان به Huffington Post و Business2Community اشاره کرد.

سعی کنید در پست‌های خود از لینک های دیگر مطالب سایتتان هم استفاده کنید و بازدیدکننده را مرتبا از پستی به پست دیگر بکشانید.

۳. رسانه‌های اجتماعی به رایگان مخاطبان عظیمی در اختیارتان می‌گذارند

اگر دائما با رسانه‌ها و پایگاه‌های متنوع ارتباط دارید، مخاطب برای خود جمع می‌کنید و به دیگران در اشتراک‌گذاری محتوای‌شان کمک می‌کنید، پس رسانه‌های اجتماعیِ ساختارمند می‌توانند شیوه‌ای موفقیت‌آمیز برای اشتراک‌گذاری محتوای‌تان باشد. با این حال اغلب ما برای چنین کارهایی وقت نمی‌گذاریم.

اگر مقاله‌ی معرکه‌ای در چنته دارید و آن را در شبکه‌های اجتماعی‌تان به اشتراک گذاشته‌اید، ولی چندان کششی ایجاد نکرده‌اید شاید حالا وقت آن رسیده که دست در جیب خود کنید و کمی خرج کنید. ترویج پست‌تان با پرداخت هزینه‌ی تشدید عرضه‌ی تبلیغاتیِ آن می‌تواند محتوای‌تان را به میزان وسیعی و به شدت در معرض مخاطبان هدف‌تان قرار دهد. اگر محتوای‌تان همان قدر که فکر می‌کردید خوب باشد، پس باید آنجا به بار بنشیند.

 

البته قبل از اینکه بخواهید پول خود را خرج تبلیغات کنید، حتما باید پست‌تان پیام مشخصی داشته باشد که مخاطبان‌تان را به سوی خود دعوت کند. گاهی همین که برندتان در معرض دید مخاطبان بیشتری باشد، هزینه‌ی تبلیغات محتوای‌تان را توجیه می‌کند، در عین حال می‌توان از این ابزار بهره‌ی بیشتری گرفت و به وسیله‌ی آن بازدیدکنندگان سایت خود را به ثبت‌نام برای دریافت خبرنامه‌ یا تماشای دموی محصول ترغیب کرد.

بالاخره اینکه قبل از انتشار پست‌های دیگر، حتما راهبرد محتوایی مشخص و مستحکمی پشت آنها تدارک ببینید. هیچ‌چیز به اندازه‌ی ارائه‌ی ارزشی اصیل به مخاطبان هدف‌تان اهمیت ندارد، پس اول باید از نیازهای مخاطبان‌ خود شناختی پیدا کنید تا بتوانید آنها را به قلاب بیندازید. در پایان به خاطر داشته باشید که اگر اهمیتی به این موارد ندهید، تنها آب در هاون کوبیده‌اید.

 

سیمرغ اس ام اس ارائه دهنده خدمات مبتنی بر پیام کوتاه و پیام های تبلیغاتی در سراسر کشور با پایین ترین تعرفه و حرفه ای ترین پنل های کاربری و نمایندگی آماده خدمت رسانی می باشد. سامانه پیام کوتاه سیمرغ  دارای بانک شماره قدرتمند از کل کشور به تفکیک استان، شهر، کدپستی، جنسیت، رده سنی، همرا اول، ایرانسل، بانک مشاغل و... می باشد.

"با تبلیغات پیامکی بهتر دیده شوید"

باما تماس بگیرید

017-32229441

www.simorghsms.com

برای دریافت فایل آموزشی بصورت فیلم به آدرس زیر مراجعه فرمایید

http://www.aparat.com/simorghsms

 

عناوین مرتبط:

اعتبار شما محتوای پیام شماست

خلق پیامک موفق

شوخ طبعی در بازاریابی پیامکی

8 نکته برای نوشتن متن عالی پیامک (sms)

طراحی متن پیامک تبلیغاتی

میزان تاثیرگذاری پیام کوتاه از دیگر روش های تبلیغاتی

روش های نوین تبلیغات

جذب مشتری با پیامک تبلیغاتی

موضوع :
برچسب ها : تصورات غلط بازاریابی محتوایی,بازاریابی محتوایی,Google Analytics,LinkedIn,شبکه‌ اجتماعی,Huffington Post,Business2Community,رسانه‌ اجتماعی,اشتراک‌گذاری محتوا,تبلیغات محتوا,محتوای پیام,اعتبار محتوای پیام,بازاریابی پیامکی,متن پیامک تبلیغاتی,طراحی متن پیامک,تاثیرگذاری پیامک,روش های نوین تبلیغات,جذب مشتری با پیامک تبلیغاتی,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 18 / 6 / 1395ساعت 14:32 توسط گروه سیمرغ | تعداد بازديد : 183 | |


صفحه قبل 1 صفحه بعد